Waarde uit wachten

Het internet begint langzaam maar zeker de allures te krijgen van een echte nutsvoorziening zoals water en elektriciteit. De evolutie van een interessante technologie naar een evident dagelijks instrument hebben we vooral te danken aan de zeer grote vooruitgang in draadloze netwerken en vooral in de bijhorende apparaten, de smartphone op kop. Nu we allemaal handige toestellen hebben waarmee we overal toegang hebben tot informatie, is het internet echt een onzichtbaar deel geworden van onze dagelijkse handel en wandel.

Hierdoor is een nieuwe behoefte ontstaan. Klanten, leveranciers en uiteraard ook medewerkers, zoeken toegang tot het internet als ze bij u op kantoor, in uw winkel, in uw restaurant of B&B zijn. Patiënten in wachtkamers ook. Wachtend wordt minder vervelend en kan zelfs nuttig worden. Winkelbezoeken kunnen uitgebreid worden met bijkomende informatie die via de smartphone kan opgevraagd worden. U, als gastheer/gastvrouw kan ook leren van uw klanten. Uit de statistieken van uw computernetwerk leert u immers wat er op uw netwerk gebeurt, wat uw klanten doen, net zoals u het winkelgedrag kan observeren in uw shop. Met deze informatie kan u uw klant of patiënt persoonlijke informatie verschaffen. Klanten kunnen hun eventuele voordelen en kortingen raadplegen, patiënten kunnen medisch advies op maat lezen terwijl ze wachten. Discreet, uiteraard met respect voor de privacy.

Bovenstaande voorbeelden lijken vaak hooggegrepen voor kleine bedrijven, regionale winkels en vrije beroepen. Sommigen gebruiken de Wifi-functionaliteit die hun operator heeft geïnstalleerd, al dan niet aangevuld met allerhande bijkomende versterkers, plug-in-adapters. Oplossingen die niet zo betrouwbaar, vaak niet veilig zijn en u niet toelaten te leren van uw klanten en hen informatie op maat te verschaffen.

Betaalbare technologie is vandaag is reeds beschikbaar voor KMO’s en zelfstandigen. Met TA-Pas bieden we dergelijke professionele oplossingen aan. We kozen voor twee constructeurs die professionele WiFi-oplossingen bouwen zodat we voor elk budget een oplossing kunnen ontwerpen. Wie ons kent, weet dat onze dienstverlening niet bij technologie stopt. We denken met u mee en helpen u om uw klantrelatie te analyseren en versterken.

Heeft u klanten, leveranciers en medewerkers te gast en wenst u hen meerwaarde te bieden, bezoek onze website . We komen graag vrijblijvend kennis maken.