Telefonie

Telefonie

De kerncompetentie van TA-Pas is het aanbieden telefonieoplossingen op maat voor de KMO en de zelfstandigen. 8 jaar ervaring onder de naam TA-Pas, 30 jaar know-how als Elektron Design.

Vandaag zijn onze oplossingen Voice over IP (VoIP)-gebaseerd*, hetgeen betekent dat u via uw internetverbinding uw gesprekken voert. U kan bij ons terecht voor de complete oplossing (telefoontoestellen, eventuele server, abonnement, parlofoon...) en dit in een configuratie met een eigen communicatieserver (centrale) of met een cloud-oplossing (telefonie als service op het internet). Ook Cloudtelefonie bieden we aan.

Onze communicatieservers

We bieden twee types communicatieservers aan van het merk NEC die beiden volledig aanpasbaar zijn aan uw noden. U kan bij ons ook terecht voor communicatie-abonnementen  (vaste & mobiele telefonie en internet) aan bijzonder scherpe prijzen.

(* naast VoIP kunnen onze servers ook de klassieke telefonie zoals ISDN of zelfs het oude PSTN ondersteunen)

Cloudtelefonie

We bieden een cloudtelefonie-oplossing aan die gebaseerd is op het Nederlands Xelion-platform. Met softphone op pc, smartphon of een heuse klassieke deskphone bent u heel flexibel overal bereikbaar.

SL2100

by admin | 19 september 2017 | medic, retail, telefonie, telefooncentrale
De NEC SL2100 is een communicatieserver voor kleinere organisaties, zelfstandigen, groepspraktijken. Deze server is een kleine krachtpatser en ondersteunt...
Bekijk

SV9100

by admin | 12 april 2016 | medic, retail, telefonie, telefooncentrale
De NEC Univerge® SV9100 is een communicatieserver voor de KMO. De server wordt op maat samengesteld en is geschikt...
Bekijk

BESPAAR OP UW GESPREKSKOSTEN met VoIP

LCR_Telecom_logoTA-Pas biedt scherp kwalitatieve en geprijsde VoIP-telefonieabonnementen aan. We werken hiervoor samen met LCR Telecom, die in Vlaanderen zeer competitieve diensten kan aanbieden via Least Cost Routing. LCR Telecom is sinds 1994 op onze markt actief en heeft een geheel eigen netwerk en datacenters en biedt een compleet dienstenpakket aan (inclusief mobiele oplossingen).

Meer...

Persoonlijke flexibiliteit met Xelion

We bieden cloud-telefonie aan met Xelion. Hiermee heeft u als gebruiker de totale vrijheid over uw bereikbaarheid, waar u ook bent en wanneer. Cloud-telefonie betekent geen telefooncentrale maar een dienst die u inhuurt. U kiest zelf of u op uw pc, smartphone of vast telefoontoestel uw oproepen wilt beantwoorden.

Ook onze cloud-oplossing maakt gebruik van de prijsgunstige telefoonlijnen van LCR Telecom.

Meer...

Randapparatuur

Headsets

by admin | 12 april 2017 | addon-tel
Om uw belcomfort te verhogen, kan u uw telefoontoestel,...
Read More

Parlofonie – deurtelefoons

by admin | 12 april 2017 | addon-tel
Koppel de toegangsdeur van uw kantoren, wachtruimtes, winkels of...
Read More

Omroep – muziek

by admin | 12 februari 2017 | addon-tel, retail
TA-Pas levert compleet geintegreerde systemen voor omroep en muziek...
Read More

Conferentietelefoons

by admin | 5 oktober 2016 | addon-tel
Om uw vergaderingen comfortabel te laten verlopen, bieden we...
Read More