WiFi Plus

webpic-wifi-plus

WiFi Plus is een dienst waarbij u een WiFi-netwerk aangeboden krijgt met 4 SSID’s (netwerknamen, bv voor uzelf, uw bezoekers, uw VoIP, Internet of things) en gepersonaliseerde beveiligingswachtwoorden.

 

We beheren en configureren uw netwerk, zorgen voor software updates en bieden ondersteuning aan bij vragen of problemen. Het netwerk is dual band wat betekent dat we zowel op de klassieke 2,4 GHz alsook de snelle 5 GHz band het WiFi-signaal uitsturen.

 

We plaatsen access points op uw bestaand netwerk. Het aantal access points hangt af van de oppervlakte die moet afgedekt worden met het signaal en het aantal gebruikers dat gelijktijdig het draadloos netwerk zal gebruiken. Het gebruik van de access points zijn onderdeel van het serviceabonnement en moeten dus niet worden aangeschaft. Wij onderhouden en vervangen deze wanneer nodig.

 

WiFi Plus is bijzonder geschikt voor winkels en horeca die via hun WiFi-aanbod de relatie met hun klanten verder willen ontwikkelen. Met aanvullende business intelligence (BI) services helpen we u om meer waarde uit uw WiFi-aanbod te halen. U kan uw product- of dienstenaanbod koppelen aan de sociale mediaprofielen van uw klanten.

 

De prijs bedraagt € 89/AP/maand (exclusief BI-services).