WiFi Custom

webpic-wifi-custom

WiFi Custom is een dienst waarbij u in nauw overleg met u een geheel WiFi-netwerk uittekenen en implementeren. Ook hier staan wij in voor de installatie en beheer en investeren wij in de benodigde hardware. U betaalt slechts voor een maandelijkse dienstverlening en hoeft geen investering te maken.

 

We beheren en configureren uw netwerk, zorgen voor software updates en bieden ondersteuning aan bij vragen of problemen. Het netwerk is dual band wat betekent dat we zowel op de klassieke 2,4 GHz alsook de snelle 5 GHz band het WiFi-signaal uitsturen. Het aantal SSID’s is niet echt beperkt (hoewel good practices aangeven dat de 4 SSID’s best niet overschreden worden om de performantie van het netwerk niet in gevaar te brengen).

 

We plaatsen access points op uw bestaand netwerk. Het aantal access points hangt af van de oppervlakte die moet afgedekt worden met het signaal en het aantal gebruikers dat gelijktijdig het draadloos netwerk zal gebruiken. Het gebruik van de access points zijn onderdeel van het serviceabonnement en moeten dus niet worden aangeschaft. Wij onderhouden en vervangen deze wanneer nodig.

 

Met aanvullende business intelligence (BI) services helpen we u om meer waarde uit uw WiFi-aanbod te halen. U kan uw product- of dienstenaanbod koppelen aan de sociale mediaprofielen van uw klanten.

 

Deze dienstverlening wordt geheel op maat ontwikkeld en via een gepersonaliseerde offerte aangeboden.