ATK-Carparts

Toen onze klant ATK Carparts verhuisde naar een nieuw state-of-the-art gebouw, werden we uitgenodigd om enkele van de telecommunicatievraagstukken voor onze rekening te nemen. Zo ontwierpen we en installeerden we de configuratie voor:

 • Telefonie
  De business van ATK Carparts steunt o.a. op een robuuste telefonieoplossing. Immers, per dag komen honderden oproepen van garages en carrosseriebedrijven binnen die dringend wisselstukken voor hun wagens nodig hebben. We realiseerden een industriële telefooncentrale bestaande uit zowel vaste als draadloze toestellen voor dit bedrijf.
 • Camerabewaking
  De gehele site binnen en buiten, het nachtsas waar de leveringen gebeuren staan onder bewaking van 10 camera’s door ons in het computernetwerk geïntegreerd.
 • Draadloos geluid en omroep
  Ter bevordering van het werkcomfort investeerden de zaakvoerders in een draadloos muzieknetwerk (Sonos) voor zowel de kantoren, het magazijn, alsook de privé-vertrekken van de zaakvoerders. Dit draadloos netwerk werd met het omroepsysteem, waar ook de telefooncentrale op werd aangesloten, geïntegreerd.
 • ICT-migratieondersteuning
  Naast de verhuis van de kantoren, werd ook beslist om de ondersteunende ERP-software te vervangen door een nieuw systeem. De systeemanalyse, de systeemtesten, de gebruikersacceptatietesten en de projectbegeleiding werd door ons gerealiseerd in nauwe samenwerking met de zaakvoerders en de softwareleverancier. Daarnaast ontwierpen we ook oplossingen voor een beter gebruik van e-mail. We integreerden de telefonie via CTI (Computer Telephony Integration) met de telefooncentrale.

Vandaag bieden we nog steeds ondersteunende telecommunicatiediensten aan het bedrijf.

Bezoek de website van onze klant op www.atk-carparts.be.