NIEUW: Videoconferencing

TA-Pas heeft haar oplossingenaanbod uitgebreid met videoconferencing-producten. Daar waar gezinnen vlot met Facetime of Skype met elkaar via webcams communiceren, hebben ook ondernemingen nood aan performante videocommunicatieplatformen die even gebruiksvriendelijk zijn als de consumentenproducten maar functioneel rijker en meer kwalitatief zijn.

We bieden twee productenfamilies aan:

  • Lifesize: Lifesize is een productenfamilie, bedacht door één van de oorspronkelijke ingenieurs van de referentie in videoconferencing Polycom. Lifesize biedt echter een betaalbare en toch hoog kwalitatieve oplossing aan die volledig Cloud gebaseerd is, aangevuld met state-of-the-art hardware voor kleine en groter vergaderzalen.
  • ClearOne: ClearOne is meer dan een videoconferencing-oplossing. ClearOne profileert zich als media collaboration tool en richt zich tot die gebruikers die niet alleen via video willen communiceren, maar ook documenten willen uitwisselen, presentaties realtime willen doorlopen (ook trainingen), zelfs white boards en pc desktops willen delen.

We kozen deze producten omdat ze in hun segment tot de top behoren en omdat ze aanpasbaar zijn aan elk budget en zich aldus perfect thuis voelen de KMO- en vrije beroepenmarkt waar wij onze diensten aanbieden.

Het spreekt voor zich dat we deze producten ook integreren met onze telefonie-oplossingen.

Meer info over onze videoconferencing-oplossingen vind je hier.