NIEUW: Ruckus WiFi

TA-Pas heeft haar WiFi-aanbod uitgebreid met het merk Ruckus. Ruckus is een Amerikaanse constructeur van draadloze netwerken. Aanvankelijk was Ruckus één van de eersten die technologisch oplossingen om televisiesignalen draadloos over te brengen, in die tijd dat er plots meerdere televisietoestellen per gezin werden aangekocht.

De know-how van die specifieke communicatievereisten vind je vandaag terug in de Ruckus WiFi-oplossingen. Ruckus past de door hen gepatenteerde adaptieve antennetechnologie, genaamd Beamflex, toe. Deze technologie analyseert een client als deze zich op het netwerk aanmeldt en past zijn zendkarakteristieken aan. De access point oriënteert zich als het ware naar de client. Hierdoor verhoogt het zendbereik, de transmissiesnelheid en de stabiliteit van de verbinding.

TA-Pas biedt de unleashed access points 310 en 500 van Ruckus aan, hetgeen betekent dat je net zoals bij Aerohive, geen controller moet aankopen. De access points bevatten alle configuratieparameters. Uitbreiding van het netwerk is dan ook eenvoudig. Gewoon een extra toegangspunt in het netwerk inpluggen en het netwerk wordt groter. Ook mesh-verbindingen (verbindingen van Access Points zonder kabel) zijn mogelijk.

We positioneren de Ruckus-oplossingen tussen onze bestaande Alcatel-Lucent en Aerohive-oplossingen in.

Meer info over ons Ruckus-aanbod vindt je hier.