NEC uMobility

Verbeter de integratie van uw smartphone in uw bedrijfscommunicatie met de NEC uMobility oplossing.

In zakelijke context telefoneert u doorgaans via twee kanalen. U gebruikt uw telefoontoestel op uw bureau op kantoor en u gebruikt uw smartphone. Uw onderneming heeft een geschikt beltarief voor de vaste lijnen en vaak deelt uw bedrijf ook in de kosten van uw smartphone. Toch blijven de kosten van deze laatste hoog. Vaak wordt hoe dan ook het meeste gebeld met de mobiele telefoon. U bent immers vrijer in uw bewegingen en uw correspondenten vinden u sneller op uw GSM dan op uw bureau.

U kan uw GSM echter als “vast toestel” integreren met de telefonieomgeving van uw bedrijf. Hiervoor dient u een APP, een SIP-client genaamd, te installereren op uw mobieltje en deze te registreren op de telefooncentrale van uw bedrijf. Dergelijke APP’s zijn vaak gratis en dus zeker het bekijken waard.

Voor onze NEC-telefoniesystemen die wij leveren, is er sinds kort een specifieke APP, de NEC uMobility, beschikbaar die de kracht van de NEC-centrale volledig in uw GSM brengt. Ook deze APP is geheel gratis. Het bijzondere aan de NEC uMobility app is dat u ook bereikbaar blijft via deze app (en dus aan goedkope belkosten) buiten uw bedrijf. Waar u ook bent, u bent bereikbaar op uw GSM via de vaste lijn van uw kantoor. Uw collega’s bellen gewoon het nummer van uw toestel op kantoor en komen zonder bijkomende gesprekskost op uw mobiel terecht. U kan ook uw gesprekken geheel via de goedkopere telefoonlijnen van uw kantoor laten verlopen, waar u zich ook bevindt. EenĀ  data-verbinding via uw GSM-operator of een WiFi-netwerk volstaan.

Wilt u meer weten over deze oplossing, contacteer mij voor meer informatie of bezoek ons voor een demonstratie.