NVR / NAS

NVR (NAS)

Indien er meer dan drie camera's worden ingezet voor observatie raden we aan om een centrale server te plaatsen waar alle beelden van de camera's naartoe worden gestuurd. U raadpleegt dan de beelden voor deze op deze server te bekijken. Dit voorkomt dat u vanop uw computer, smartphone of tablet alle camera's apart gaat bekijken wat omslachtiger is en vooral meer belastend voor uw netwerk.

In tegenstelling tot het gebruik van een daarvoor bestemde NVR van Hikvision, stellen wij doorgaans een NAS (netwerk-hardeschijf) voor waarop we specifieke bewakingssoftware installeren. Het gebruik van dergelijke NAS laat toe om dit apparaat ook in te zetten voor de backups van uw pc, het beheer van uw foto's en het zelfs opzetten van een eigen cloud (een persoonlijke veilige dropbox).

We kozen voor het merk Synology omwille van zijn kwalitatieve software en de vele (vaak gratis) APPS die ervoor beschikbaar zijn. Alfhankelijk van uw noden voorzien we de NAS van 4, 8 TB of meer, steeds gespreid over minimum twee harde schijven om redudantieredenen.

Synology NAS/NVR

by admin | 21 september 2017 | NAS, NVR, retail
Datasheet standaard modellen (Engels - PDF)  ...
Meer

Hikvision NVR

by admin | 21 september 2017 | medic, NVR
Hikvision NVR Voor wie gebruiksgemakt zoekt. Hikvision biedt een...
Meer