Lifesize

LifeSize_LogoLifesize is een zeer kwalitatief videoconferencing-systeem dat omwille van zijn schaalbaarheid ook toegankelijk is voor kleinere organisaties, zelfstandingen en vrije beroepen.

De kern van de Lifesize oplossing bestaat uit een Cloudoplossing, genaamd Lifesize Cloud. Om gebruik te maken van Lifesize Cloud heeft u slechts een persoonlijke account nodig. U logt in vanop uw laptop, smartphone of tablet op de Lifesize Cloud en u kan meteen met één of meerder collega’s, klanten, leveranciers, overleggen op een technologisch kwalitatief en efficiënt communicatieplatform.

Verschillende abonnementsformules zijn beschikbaar van 5 tot honderden gebruikers.

Heeft u nood aan een betere beeld- of geluidskwaliteit, of wenst u uw vergaderzaal uit te rusten met kwaliteitsvolle audio/video-apparatuur? Dan voegt u daar gewoon de Lifesize hardware aan toe:

Flex hero imageLifesize Icon Flex: de kleinste onder de professionele hardware. Een kwalitatieve PTZ-camera (1080p30) met bijhorende conference SIP-telefoon die u via USB op uw laptop of pc aansluit.

Icon Product Column 400Lifesize Icon 400: een volledig compact stand-alone systeem bestaande uit een PTZ-camera (1080P30) met codec (1x video in, 1x HD video out), een conference SIP-telefoon die tevens de controller is van uw videoconferencinggesprek en een afstandsbediening.

lifesize-icon-600

Lifesize Icon 600: een compleet stand-alone systeem bestaande uit een PTZ-camera (1080P60) met codec (2x video in, 1x HD video out, 1x DVI video out), conference SIP-telefoon die tevens de controller is van uw videoconferencinggesprek en een afstandsbediening.

lifesize_icon_800

Lifesize Icon 800: het vlaggeschip van Lifesize. een compleet stand-alone systeem bestaande uit een PTZ-camera (1080P60) met codec (4x video in, 2x HD video out), conference SIP-telefoon die tevens de controller is van uw videoconferencinggesprek en een afstandsbediening.

Is uw budget minimaal maar wenst u een betere kwaliteit dan deze van uw laptopcamera, dan kan u tevens met de professionele randapparatuur van onder andere Logitech ook gebruik maken van de Lifesize videoconferencing-oplossingen.

 

Download hier de gedetailleerde specificaties:

iconseries_Pagina_03