Huddle Room communicatie

Weet u wat Huddle Rooms zijn? Het zijn de 21ste eeuwse versies van onze klassieke vergaderzalen.

In een compleet verbonden wereld werken we steeds vaker en meer flexibel met elkaar. Collega’s werken samen zonder samen te zitten. Klanten en leveranciers worden mee in het debat uitgenodigd. De vlotte manier waarop we elkaar vinden in onze privé-omgeving via sociale media, willen we ook professioneel kunnen verder zetten. Klassieke vergaderzalen, met meer stoelen dan genodigden, zijn uit de tijd. Grote boardrooms met dure Multimedia- en videoconferencingapparatuur ook.
De medewerker van vandaag wil snel, efficiënt en kort met anderen kunnen overleggen. Ze doen dit in huddle rooms: Kleine moderne vergaderzaaltjes, waar zelfs soms slechts één persoon in aanwezig is, in gesprek met anderen elders.

Een goede internetverbinding, goede klank en video zijn essentieel. Bij voorkeur kan de medewerker zijn eigen smartphone gebruiken om te bellen of te chatten. Als deze maar met een goede conferentietelefoon via bluetooth kan verbonden worden.

TA-Pas heeft zijn productenaanbod aangepast en uitgebreid om tegemoet te komen aan de eisen die de moderne werkvloer vraagt.

Bekijk op Huddle Room Communication welke oplossingen we voor u in petto hebben of kom langs in onze eigen “huddle room” voor een demonstratie.