Narrow Casting Platform

Narrow Casting - Digital Signage - platform

Om efficiƫnt en effectief te communiceren

USB stick/SSD.HD

De meest eenvoudige wijze om een informatie- of reclamepaneel te voorzien van informatie maakt gebruik van een USB-stick of kleine draagbare USB-harddisk. U plaats muziek, foto's en video op de stick of harde schijf en met de ingebouwde mediaspeler van het beeldscherm speelt u de inhoud af.

Deze methode vereist evenwel dat u tot bij het beeldscherm gaat (wat niet altijd mogelijk is als het scherm nabij het plafond hangt) en dat elk scherm apart wordt beheerd.

TA-Pas biedt de diensten aan om het ontwerp voor uw beeldschermen te maken en zonodig ook te beheren.

Enkele voorbeelden.

Hosted simple digital signage

De meest gebruikte wijze voor beheer van informatie- en reclamebeeldschermen betreft het aanschaffen van een abonnement op een digital signage platform waarop u uw beelden maakt (doorgaans met een eenvoudige editor). Op uw beeldscherm wordt dan een "signage player" aangesloten, een kleine computer, die in staat is om via het internet de informatie van dat platform op te halen.

De oplossing laat toe om dynamische informatie toe te voegen aan uw boodschappen zoals weerberichten, Twitter of Facebook-informatie, zodat de aandacht van uw bezoekers naar uw beeldscherm wordt getrokken.

We bieden volgende combinaties aan:

  • Raspberry Pi 3 digital signage player (extern of ingebouwd bij NEC schermen)
  • TA-Pas digital signage platform

Hosted maatwerk digital signage

Voor wie een geheel op maat gemaakt informatiebeeldscherm wenst, dat modulair opgebouwd wordt, geheel in een eigen gekozen huisstijl, bieden we maatwerkoplossingen aan die gebaseerd is op een hosted applicatieplatform. TA-Pas maakt in overleg met u een specifieke communicatietoepassing (zoals een website) van waarop de informatie naar de beeldschermen wordt gestuurd.

Deze oplossing wordt vooral gebruikt als u uw online communicatie (website, sociale media) en beeldschermen met elkaar wilt integreren.