Aerohive

Aerohive-hardware-ta

Voor de veeleisende klant inzake WiFi, bieden we de draadloze toegangspunten (access points) van Aerohive aan, aangevuld met de daarbij horende switches, routers en managementplatformen.

 

Aerohive is een premium draadloze netwerken-producent. Aerohive onderscheidt van andere aanbieders door “controller-less” te werken. Dit wil zeggen dat er geen centraal toestel (een controller) nodig is om alle toegangspunten te beheren. Elk toegangspunt is uitgerust met alle intelligentie om de communicatie te verzekeren. Via een software-management-platform in de Cloud wordt het beheer van het netwerk gevoerd. Het belangrijkste voordeel van deze aanpak is dat het netwerk geen “single point of failure” heeft (geen punt waar, bij falen, het hele netwerk stil valt). Daarenboven kan het netwerk door deze benadering zeer eenvoudig uitgebreid of aangepast worden. Gewoon een access point, die wij vooraf klaarstomen voor u, inpluggen en uw netwerk breidt zichzelf uit en herverdeelt de communicatiestromen.

Belangrijkste meerwaarde

Aparte veilige netwerken voor medewerkers, klanten, leveranciers… via één access point
Toegangstijd tot netwerk instelbaar
Persoonlijke beveiliging waar gewenst
Detectie van aard aangelogd toestel
Beheer van de verschillende types communicatiestromen (voice, data, scanners, draadloos gestuurde toestellen…)
Mogelijkheid tot positiebepaling van gebruikers via het WiFi-signaal
Mogelijkheid tot het aanbieden van gepersonaliseerde communicatie aan de gebruikers (voor elke sector zijn hier andere toepassingsvormen mogelijk: gepersonaliseerde aanbieding in retail, persoonlijke informatie voor patiënten in gezondheidszorg, persoonlijke berichten aan studenten in onderwijsnetwerken…)
Eenvoudig uit te breiden en aan de te passen (ook op andere locaties: in nevenkantoren of bij telewerkers thuis)

 

Brochure

aerohive-brochure-voorpagina