Informatiebeeldschermen

Informatiebeeldschermen - Digital Signage

Informatieschermen en digitale infoborden zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. TA-Pas biedt een selectie van zeer kwalitatieve beeldschermen binnen het budget van de  KMO en vrije beroepen. U kan deze beeldschermen daarenboven ook op maandbasis huren, of zelf huren voor korte periode zoals tijdens een evenement (feest, productlancering...).

Deze schermen worden aangestuurd vanuit een eigen TA-Pas Digital Signage Cloud-platform. Via dit platform kan u uw beeldschermen zelf beheren of het beheer helemaal aan ons uitbesteden. Het platform biedt heuse persoonlijke tv-kanalen aan voor uw beeldschermen die kunnen bekeken worden op uw beeldscherm in uw onderneming, etalage, maar ook op Youtube, uw website etc. Het TA-Pas Digital Signage Cloud-platform wordt met een abonnementenformule aangeboden . Aanvullend bieden we een volledige portefeuille aan diensten aan voor strategische en creatieve communicatie. We maken uw communicatieplan en zonodig ook uw slides en video's.

Je kan een demo-informatie-tv-kanaal hieronder bekijken of klikken op deze link om het in een aparte browser te bekijken.

Verder vindt u enkele van de vele beeldschermen die we u kunnen leveren, helemaal op maat van uw noden.

(foto hiernaast: een realisatie bij onze klant Koken met Jan)

Welke investering?

Indien u zelf uw beeldscherm(en) aankoopt, dan kan u ervoor kiezen om uw schermen zelf te beheren of deze door ons te laten beheren. Hiervoor hebben we maandabonnementen.

Indien u geen beeldschermen wenst aan te kopen, dan kan u er ook voor kiezen om de gehele oplossing te huren op maandbasis (scherm, mediaspeler en inhoud). De inhoud wordt door ons (of door u) beheerd op ons platform.

Heeft u slechts voor een korte periode of zelfs maar 1 dag een beeldscherm nodig hebt (evenement), dan kan u ook uw beeldscherm met inhoud bij ons huren op dagbasis.

Speciale modellen – toebehoren

by admin | 19 september 2017 | signage
Op deze pagina vindt u de speciale modellen van...
Lees Meer

Krachtige modellen

by admin | 19 september 2017 | retail, signage
Op deze pagina vindt u de krachtige modellen van...
Lees Meer

Standaardmodellen

by admin | 29 januari 2017 | medic, retail, signage
Op deze pagina vindt u de standaardmodellen van onze...
Lees Meer

Instapmodellen

by admin | 1 oktober 2016 | huddle, medic, signage, vc
Instapmodellen Op deze pagina vindt u de instapmodellen van...
Lees Meer