Meubilair

Meubilair

Ook als u niet rijdt, heeft u wel eens behoefte aan elektriciteit. Smartphones, tablets, laptops, soms kan u extra energie gebruiken. We bieden dan ook verschillende producten aan die in parken, terrassen en langs de straat kunnen geplaatst worden.

Solar Bench - Smart City

Gebruik maken van duurzame energie in de buitenruimte is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest. Of je nu je telefoon of fiets wilt opladen, wilt gamen of werken in de natuur, de Solar Bench maakt het mogelijk.

De Solar Bench is een outdoor design bank. Het zonnepaneel zet het zonlicht dat op de bank valt om in elektriciteit. Het zonnepaneel is semi-transparant. Wij als Ecotap® kunnen de gehele plaatsing van de Solar Bench verzorgen door geheel Europa.

Solar Bench - Smart 2 work

De Solar Bench Smart2Work is een tafel-bankstel combinatie met ingebouwd zonnepaneel in het tafelblad. Het zonnepaneel zet het zonlicht dat op de bank valt om in elektriciteit. Het zonnepaneel is semi-transparant. Wij als Ecotap® kunnen de gehele plaatsing van de Solar Bench verzorgen door geheel Europa.

Z-zuil met tafel

Onze fietslaadzuil met zonnepaneel, de "Z-zuil", kan ook uitgerust worden met een kleine "toog"-tafel waar u tegenaan kan leunen, staande kan werken en uw smarphone kan opladen. De zuil kan ook uitgerust worden met een volledig bankstel dat rond de zuil gemonteerd wordt. Zo heeft u niet alleen een oriëntatiepunt in uw omgeving maar ook een veilige plek waar u uw kinderen naartoe kan verwijzen tijdens een speelpartij in het park.

Maatwerk

De markt van de elektrische voertuigen is in volle ontwikkeling. We krijgen dan ook veel vragen van klanten naar heel specifieke oplossingen zoals:

Kenmerken:

  • 6 laadpunten
  • uitvoering kan geheel op maat van de klant (kleuren, materialen)
We voorzien levering met plaatsing

Kermerken:

  • 6 laadpunten
  • Twee banken + één tafel
  • uitvoering kan geheel op maat van de klant (kleuren, materialen)
We voorzien levering met plaatsing
  • Mobiele oplaadpunten voor evenementen (festivals, sportevenementen...)
  • "chill-zones" met oplaadpunten waar festivalgangers hun smartphone kunnen opladen met zonne-energie

TA-Pas vertegenwoordigt constructeur Ecotap BV in België.

Heb je interesse om dealer te worden van Ecotap producten, contacteer ons.

Bezoek onze website www.ecotapbe.be